Veilig betalen

Juwelen Emma  werkt om de veiligheid van uw online transacties te verzekeren, samen met erkende betalingspartners en kredietkaartuitgevers. Betalingen worden verwerkt via het beveiligd systeem van Mollie, volgende kaarten worden geaccepteerd: Mister Cash/Bancontact, KBC/CBC Betaalknop, Belfius Direct Net, ING Home’Pay en iDeal.

Het online betalen gebeurt via een  gesloten beveiligingssysteem, waarmee uw bankgegevens steeds versleuteld worden bij verzending over het internet. Hierdoor worden de mogelijkheid van het verlies of diefstal van uw identiteits- of kredietkaartgegevens tot een minimum beperkt. Hiermee menen we dat alle mogelijke en relevante voorzorgen genomen zijn. Juwelen Emma  handelt als een normale, vooruitziende en zorgvuldige online tussenpersoon. Mogelijke identiteitsdiefstal of financiële diefstal kan dan ook niet tegen Juwelen Emma worden ingeroepen.

Levering en leveringstijd

Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen.
De levering van de producten gebeurt door bPost op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven
Bij afwezigheid kan de geadresseerde een tweede aanbieding vragen of zijn pakket binnen de twee weken gaan afhalen in het naburige postkantoor.
De leveringstermijn is normaal een drietal werkdagen, afhankelijk of het juweel nog op voorraad is en het besteltijdstip en bestemmingsplaats.

Indien de levering vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, brengen wij je hiervan uiterlijk 30 dagen na het plaatsen van de bestelling op de hoogte. De klant heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten of recht op schadevergoeding te ontbinden. We proberen zo transparant en eerlijk mogelijk te zijn. En weet dat wij er alles aan doen om zo spoedig mogelijk te leveren.
Na ontbinding conform het vorige lid zal Juwelen Emma het bedrag dat de consument betaald heeft onverwijld terugbetalen.

Verzending en verzendkosten

Juwelen Emma verzendt momenteel enkel binnen België en Nederland. De verzendkosten bedragen € 3,00 voor brievenpost en € 5,50 voor pakketpost.

Bestelling opvolgen

Zodra we je bestelling hebben verstuurd met pakketpost, ontvang je een e-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kan je op de website van bPost je bestelling volgen.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Juwelen Emma.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Juwelen Emma was geboden.